Aquest any, la manca d’organització i la necessitat vital de prioritzar les cures han fet que la Roda arribi tard. De tota manera ja pots fer la teva comanda i les aniré enviant per ordre. Si la vols regalar aquestes festes i veus que no arribarà a temps, pots imprimir aquest val/regal per la persona a qui desitges regalar-li aquest calendari rEvolucionari.

 • Un calendari rEvolucionari per viure una volta al Sol d'acord amb els ritmes del Sol i la Lluna. Ve acompanyada d’instruccions, tres làmines explicatives i una agulla de fusta de faig perquè l’activis. Impresa en paper reciclat de 150gr. Tamany més petit i minimalista. Gran quantitat d'informació en menys d'un A3. Pots adquirir apart el marc amb planxa metàlica, imants i un retolador vermell per acompanyar les persones menstruants. Per ampliar informació, el Llunari de Michel Gros. Si compres més d'una unitat i vols enviar a diferents destinacions, utilitza enviaments extra.
 • Un calendari rEvolucionari per viure una volta al Sol d'acord amb els ritmes del Sol i la Lluna. Tamany mitjà aconsellat per ficar a la paret, en una porta i també en qualsevol nevera estàndar. Apta per escriure-hi. Ve acompanyada d'instruccions, tres làmines explicatives i una agulla de fusta de faig perquè l'activis. Pots adquirir apart el marc amb planxa metàlica, imants i un retolador vermell per acompanyar les persones menstruants. Per ampliar informació, el Llunari de Michel Gros. Si compres més d'una unitat i vols enviar a diferents destinacions, utilitza enviaments extra.
 • *Últim any que la Roda L estará disponible* Un calendari rEvolucionari per viure una volta al Sol d'acord amb els ritmes del Sol i la Lluna. Ve acompanyada d'instruccions, tres làmines explicatives i una agulla de fusta de faig perquè l'activis. Impresa en paper reciclat de 150gr. Tamany gran, aconsellada si utilitzes la Roda per escriure-hi i disposes d'espai. Amplada aprox de porta estàndar. Pots adquirir apart el marc amb planxa metàlica, imants i un retolador vermell per acompanyar les persones menstruants. Per ampliar informació, el Llunari de Michel Gros. Si compres més d'una unitat i vols enviar a diferents destinacions, utilitza enviaments extra.
 • Marc per la Roda M

  40,00  IVA inc.
  *si en voleu un escriviu a [email protected] indicant la mida i us escriuré quan torni a haver stock d'aquest producte. Marc d'OSB de 15mm amb planxa metàl·lica encolada d'acer galvanitzat 0.5mm. Cantells arrodonits i polits. Amb espai per a bolígraf o llapis. Inclou: 4 imants i 8 tires de planxa imantada. Un tac i una clau de ganxo per fixar-lo a la paret. *Roda no inclosa. Aprofita el metall que tens al darrere i utilitza imants i la imaginació per treure més profit de la Roda.
 • Llunari Michel Gros

  8,90  IVA inc.
  El Llunari ofereix la informació necessària per a conèixer, comprendre i aprofitar al màxim les influències lunars, especialment en les tasques d'horticultura, jardineria i del camp en general.
 • 10 il·lustracions d'una sèrie de 80 que va realitzar la Maria en els seus últims anys de vida. Ella també va il·lustrar els 4 arquetips femenins que acompanyen la Roda. La Maria fou companya i mare de les meves filles. Aquest és un petit homenatge a la Dona Llavor (així es deia el seu projecte artístic) i alhora una íntima i profunda necessitat meva de compartir aquest Art que ens va deixar com a llegat. Si voleu saber més d'ella mireu la biografia de l'autor de la Roda. Callaré i deixaré que aquestes precises i precioses línies a un sol color parlin per elles mateixes. Pots adquirir 10 unitats per 30€. Mida 12.6x12.6cm. Paper reciclat de 150gr. *Idioma presentació: català.
 • 18% dte!

  Pack Experimentador 2024

  28,00  IVA inc.
  Amb aquest pack tens la Roda S i la Roda M. Tamany petit per posar a qualsevol lloc i tamany mitjà (mida nevera) per poder-hi escriure i disposar de més espai. Recorda que pots comprar el marc per la Roda M i el retolador vermell per marcar el cicle menstrual.
 • 30% dte!

  Pack 10 Roda S

  98,00  IVA inc.
  Si vols ser una persona distribuidora i col·laborar activament a que la Roda arribi a més persones, aquest pack és per a tu. Rebràs 10 unitats de la Roda Solilunar S de 29x29cm cadascuna amb el seu sobre i tot allò necessari per activar-la. Si vols diversos idiomes, tria el principal i un cop feta la comanda escriu a [email protected] indicant els idiomes i quantitats. Abans de continuar consulta aquest document per saber les condicions.
 • 30% dte!

  Pack 10 Roda M

  140,00  IVA inc.
  Si vols ser una persona distribuidora i col·laborar activament a que la Roda arribi a més persones, aquest pack és per a tu. Rebràs 10 unitats de la Roda Solilunar M de 50x50cm cadascuna en la seva capsa i tot allò necessari per activar-la. Si vols diversos idiomes, tria el principal i un cop feta la comanda escriu a [email protected] indicant els idiomes i quantitats. Abans de continuar consulta aquest document per saber les condicions. Si vols més unitats, consulta al mateix email.
 • Yoga Cards

  20,00  IVA inc.
  Ioga Cards És una baralla de 60 targetes, les quals contenen d'una banda les Asanes (postures de ioga) i per l'altra banda, els seus beneficis, precaucions i una il·lustració de com realitzar-la amb suports. web A més porta un llibret amb més de 80 patologies i la seva corresponent sèrie curativa, on proposem com tractar el refredat, tos, insomni, lumbàlgia, anèmia, i molts altres malestars. En les darreres edicions i a través de les xarxes socials, proposem noves sèries (elaborades per diferents mestres) com ara: ansietat, estrès, depressió, anorèxia i més! Les Ioga Cards estan dividides en tres nivells: bàsic (color turquesa), mig (color verd) i avançat (color vermell) I són bilingües: castellà/anglès. Com utilitzar-les? Pots fer la teva pròpia sèrie curativa guiant-te amb el Glossari segons el que vulguis tractar, o bé, si vols jugar, traient targetes a l'atzar per veure què et proposa el destí. Dissenyat i imprès a Catalunya. Pia Moure.
 • Enviament extra

  6,00 10,00  IVA inc.
  Si vols fer arribar la Roda a més d'una destinació, compra aquest producte tantes vegades com enviaments facis més enllà del primer. Al formulari introduiràs les dades del primer enviament. Un cop feta la comanda, escriu a info@rodasolilunar amb totes les dades pels següents enviaments: Nom / Cognom / Adreça / Codi postal / Població / Província / Telèfon de contacte i email de la persona que el rebrà (per l'agència de transport) / Qualsevol observació que creguis necessària pel servei de transport.
 • Retolador vermell

  4,00  IVA inc.
  Retolador vermell de tinta líquida per a reseguir durant tot l'any el teu cicle menstrual. Quan comença la menstruació es marca un punt al dia corresponent a la part baixa de la corba de la lluna. Quan marquem la següent menstruació podrem dibuixar la corba entre els dos punts. Per més informació, mira el vídeo dedicat als arquetips femenins al canal de youtube @rodasolilunar.
 • Imants

  4,00  IVA inc.
  Quatre imants de neodimi de 8mm de diàmetre i 2mm de gruix per fixar la Roda a la nevera o bé al Marc amb planxa metàlica que també pots adquirir aquí. 10 tires imantades de 5 colors diferents. Blau, vermell, verd, groc i blanc per personalitzar la Roda.
 • 40% dte!

  Yo, Tú, Nosotros, Todo ES/FR

  12,00  IVA inc.
  Relat del viatge realitzat per Francesc Garreta (creador de la Roda) i Aneta Skornicka durant un any per Amèrica del Sud. "Aquest llibre és el fruit d'un somni, del nostre somni... Polonesa i català d'origen, vam anar a conèixer món. Vam partir amb la intenció d'aprendre, per compartir després, el que els nostres ulls havien vist i les nostres ànimes havien sentit". En paraules del dibuixant Javier de Isusi: "Els autors ens ofereixen aquest destil·lat del seu periple per Sud-amèrica, i ens recorden, una vegada i una altra, que de nosaltres depèn el que la nostra vida sigui un viatge apassionant o no". Aquí podeu veure el ebook.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>