Llibres i Il·lustracions

 • Llunari Michel Gros

  8,90  IVA inc.
  El Llunari ofereix la informació necessària per a conèixer, comprendre i aprofitar al màxim les influències lunars, especialment en les tasques d'horticultura, jardineria i del camp en general.
 • 10 il·lustracions d'una sèrie de 80 que va realitzar la Maria en els seus últims anys de vida. Ella també va il·lustrar els 4 arquetips femenins que acompanyen la Roda. La Maria fou companya i mare de les meves filles. Aquest és un petit homenatge a la Dona Llavor (així es deia el seu projecte artístic) i alhora una íntima i profunda necessitat meva de compartir aquest Art que ens va deixar com a llegat. Si voleu saber més d'ella mireu la biografia de l'autor de la Roda. Callaré i deixaré que aquestes precises i precioses línies a un sol color parlin per elles mateixes. Pots adquirir 10 unitats per 30€. Mida 12.6x12.6cm. Paper reciclat de 150gr. *Idioma presentació: català.
 • Yoga Cards

  20,00  IVA inc.
  Ioga Cards És una baralla de 60 targetes, les quals contenen d'una banda les Asanes (postures de ioga) i per l'altra banda, els seus beneficis, precaucions i una il·lustració de com realitzar-la amb suports. web A més porta un llibret amb més de 80 patologies i la seva corresponent sèrie curativa, on proposem com tractar el refredat, tos, insomni, lumbàlgia, anèmia, i molts altres malestars. En les darreres edicions i a través de les xarxes socials, proposem noves sèries (elaborades per diferents mestres) com ara: ansietat, estrès, depressió, anorèxia i més! Les Ioga Cards estan dividides en tres nivells: bàsic (color turquesa), mig (color verd) i avançat (color vermell) I són bilingües: castellà/anglès. Com utilitzar-les? Pots fer la teva pròpia sèrie curativa guiant-te amb el Glossari segons el que vulguis tractar, o bé, si vols jugar, traient targetes a l'atzar per veure què et proposa el destí. Dissenyat i imprès a Catalunya. Pia Moure.
 • 40% dte!

  Yo, Tú, Nosotros, Todo ES/FR

  12,00  IVA inc.
  Relat del viatge realitzat per Francesc Garreta (creador de la Roda) i Aneta Skornicka durant un any per Amèrica del Sud. "Aquest llibre és el fruit d'un somni, del nostre somni... Polonesa i català d'origen, vam anar a conèixer món. Vam partir amb la intenció d'aprendre, per compartir després, el que els nostres ulls havien vist i les nostres ànimes havien sentit". En paraules del dibuixant Javier de Isusi: "Els autors ens ofereixen aquest destil·lat del seu periple per Sud-amèrica, i ens recorden, una vegada i una altra, que de nosaltres depèn el que la nostra vida sigui un viatge apassionant o no". Aquí podeu veure el ebook.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>