Roda

 • Un calendari rEvolucionari per viure una volta al Sol d'acord amb els ritmes del Sol i la Lluna. Ve acompanyada d’instruccions, tres làmines explicatives i una agulla de fusta de faig perquè l’activis. Impresa en paper reciclat de 150gr. Tamany més petit i minimalista. Gran quantitat d'informació en menys d'un A3. Pots adquirir apart el marc amb planxa metàlica, imants i un retolador vermell per acompanyar les persones menstruants. Per ampliar informació, el Llunari de Michel Gros. Si compres més d'una unitat i vols enviar a diferents destinacions, utilitza enviaments extra.
 • Un calendari rEvolucionari per viure una volta al Sol d'acord amb els ritmes del Sol i la Lluna. Tamany mitjà aconsellat per ficar a la paret, en una porta i també en qualsevol nevera estàndar. Apta per escriure-hi. Ve acompanyada d'instruccions, tres làmines explicatives i una agulla de fusta de faig perquè l'activis. Pots adquirir apart el marc amb planxa metàlica, imants i un retolador vermell per acompanyar les persones menstruants. Per ampliar informació, el Llunari de Michel Gros. Si compres més d'una unitat i vols enviar a diferents destinacions, utilitza enviaments extra.
 • *Últim any que la Roda L estará disponible* Un calendari rEvolucionari per viure una volta al Sol d'acord amb els ritmes del Sol i la Lluna. Ve acompanyada d'instruccions, tres làmines explicatives i una agulla de fusta de faig perquè l'activis. Impresa en paper reciclat de 150gr. Tamany gran, aconsellada si utilitzes la Roda per escriure-hi i disposes d'espai. Amplada aprox de porta estàndar. Pots adquirir apart el marc amb planxa metàlica, imants i un retolador vermell per acompanyar les persones menstruants. Per ampliar informació, el Llunari de Michel Gros. Si compres més d'una unitat i vols enviar a diferents destinacions, utilitza enviaments extra.
 • 18% dte!

  Pack Experimentador 2024

  28,00  IVA inc.
  Amb aquest pack tens la Roda S i la Roda M. Tamany petit per posar a qualsevol lloc i tamany mitjà (mida nevera) per poder-hi escriure i disposar de més espai. Recorda que pots comprar el marc per la Roda M i el retolador vermell per marcar el cicle menstrual.
 • 30% dte!

  Pack 10 Roda S

  98,00  IVA inc.
  Si vols ser una persona distribuidora i col·laborar activament a que la Roda arribi a més persones, aquest pack és per a tu. Rebràs 10 unitats de la Roda Solilunar S de 29x29cm cadascuna amb el seu sobre i tot allò necessari per activar-la. Si vols diversos idiomes, tria el principal i un cop feta la comanda escriu a [email protected] indicant els idiomes i quantitats. Abans de continuar consulta aquest document per saber les condicions.
 • 30% dte!

  Pack 10 Roda M

  140,00  IVA inc.
  Si vols ser una persona distribuidora i col·laborar activament a que la Roda arribi a més persones, aquest pack és per a tu. Rebràs 10 unitats de la Roda Solilunar M de 50x50cm cadascuna en la seva capsa i tot allò necessari per activar-la. Si vols diversos idiomes, tria el principal i un cop feta la comanda escriu a [email protected] indicant els idiomes i quantitats. Abans de continuar consulta aquest document per saber les condicions. Si vols més unitats, consulta al mateix email.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>